Publicerad den Lämna en kommentar

Julkort i Bunsys stil

Försäkra dig om att få åtminstone ett riktigt julkort med posten i år genom att låta Bunsy skriva till dig! Du får ett handskrivet julkort med en kort text från Bunsy till den adress du angett. Kortet postas tidigast i början av december.

Det går förstås också att låta skicka julkortet som en överraskning till någon annan.

Du kan välja mellan våra två olika julkortsmotiv eller öka graden av överraskning genom att låta Bunsy välja ett av dem.

Sista beställningsdag är 14 december för leverans inom Sverige. För leverans till Danmark, Finland och Norge är sista beställningsdag 8 december.

Du som vill skriva dina egna julkort kan beställa ett 10-pack med våra julkort med Bunsymotiv här!

Publicerad den Lämna en kommentar

Julklappen som räcker hela året!

Ge någon upplevelsen att få ett gammaldags brev med posten varje månad under ett år. Avsändare är Bunsy, som skriver om livet utifrån en liten virkad kanins perspektiv. Med breven följer också unika vykort med motiv från Bunsys värld. Just nu får du ett introduktionsbrev från Bunsy på köpet när du beställer en helårsprenumeration för 2022 (totalt alltså 13 brev). Och ja, man får ge julklappar till sig själv!

Bunsy skriver brev passar dig som är vuxen men har barnasinnet kvar lika väl som dig som är ung men har en liten tant eller farbror inom dig. Det är något för dig som tycker om att få trevliga brev i postlådan precis som förr, för dig som vill ha en trogen brevvän men inte riktigt orkar skriva själv, och det är förstås en alldeles utmärkt present till någon du tycker kan behöva bli uppiggad med brev en gång i månaden!

Bunsy bryr sig mycket om världen omkring henne, hon vill alla väl, kommer emellanåt med små goda råd eller ”huskaninstips” och hittar gärna på roliga upptåg, allt på sitt sätt.

Med varje brev får du dessutom ett nytt vykort, eller en samlarbild om man så vill, med motiv från Bunsys värld, och ibland stoppar Bunsy ner ytterligare någon liten överraskning i breven.

Väljer du en helårsprenumeration för 2022 får du just nu även introbrevet utan extra kostnad. Till alla andra brevbeställningar kan förstås alltid introbrevet köpas till. Anledningen till att det inte alltid ingår som det första av månadsbreven är att man ska kunna hoppa på och av Bunsys resa lite som man vill utan att få samma introbrev flera gånger eller behöva missa hennes inledande brev där ni ”återknyter kontakten” med varandra.

Här kan du läsa mer om Bunsy och hennes värld.

Publicerad den Lämna en kommentar

Kvackarns!

Dubbelanka.se är här! Varför inte tidigare, kan man fråga sig, för har man inte ett eget plejs på näbben-webben finns man väl inte? Men nu är det åtgärdat, och det med besked!

I dag öppnar nämligen även Dubbelankas egen webbutik här. Alla produkter är våra egna skapelser, och vi kommer förstås att fortsätta att fylla på i butiken framöver.

Vår första produkt, eller snarare produktserie, är vår unika Bunsy skriver brev-kollektion. Under en introduktionsperiod får du introbrevet på köpet när du beställer en helårsprenumeration av Bunsy skriver brev.

Läs mer och beställ här!

Brevprenumeration: Bunsy skriver brev

Publicerad den Lämna en kommentar

Dan före dan

Vi har jobbat hårt för att få allt klart med webbplatsen, butiken och våra första produkter den senaste tiden. Till viss del fördröjdes lanseringen av väntan på trycksaker, men under tiden har vi ändå varit fullt sysselsatta. Är det kanske oundvikligen så att man har tusen och en saker kvar att fixa in i sista minuten, oavsett när man väl bestämmer sig för att det är dags för släpp?

Man vill ju å ena sidan kunna vara stolt över vad man har att visa upp, å andra sidan är något som detta inte ”klart” för att vi öppnar butiken, utan vi kommer ju naturligtvis att fortsätta att fixa och förbättra saker med den kontinuerligt.

Så nu vill vi faktiskt dela detta med världen. Det är dags att köra!