Särskilda villkor för Bunsy skriver brev-produkter

Hur funkar det praktiskt med Bunsy skriver brev?

Du väljer mellan våra olika alternativ för längden på din prenumeration, allt från ett enstaka brev till ett helår med 12 brev. Samma brev skickas till alla som beställt ett brev för en viss månad. Du betalar i förskott, precis som för en tidningsprenumeration, och sedan kan du luta dig tillbaka och bara njuta av att få trevliga snigelbrev med posten en gång i månaden! 

Glöm inte att meddela oss din nya adress om du flyttar under prenumerationsperioden, så att du inte missar några brev.

När får jag mitt första brev?

Vilken månads brev som blir det första i en prenumeration (eller är det aktuella vid beställning av ett enstaka månadsbrev) beror på när i månaden beställningen görs:

Dag 1-7 i månaden: innevarande månads brev, skickas normalt inom 5 vardagar

Dag 8-24 i månaden: innevarande månads brev, skickas normalt inom 2 vardagar

Dag 25 eller senare i månaden: nästa månads brev, skickas under nästa månads första tredjedel

Kommer det en påminnelse när min prenumeration håller på att gå ut?

Nej, det får du själv hålla reda på om du inte vill missa några brev. Den enklaste sättet för att försäkra sig om att få alla brev är förstås att vara med från början och köpa en helårsprenumeration.

Jag har inte fått månadens brev, vad ska jag göra?

Månadsbreven ska normalt skickas ut någon gång under månadens första tredjedel (oftast första veckan i månaden, men helgdagar kan i enstaka fall lägga till ytterligare ett par dagar). Därutöver kan utdelningen fördröjas något beroende på postgången där just du bor, men har du inte fått ditt brev efter månadens mitt är du välkommen att kontakta oss, så ska vi förstås ordna det.

Kan man köpa tidigare månaders brev i efterhand?

I allmänhet inte. Det kan komma tillfälliga erbjudanden längre fram, men räkna inte med det.

Kan man köpa vykorten som följer med Bunsys brev separat?

Inte i dagsläget. Följ gärna Dubbelanka i sociala medier eller via vår blogg för att vara först med att ta del av produktnyheter och liknande.

Kan man beställa mer än en brevprenumeration till samma hushåll? 

Det är förstås tekniskt möjligt, men det är samma brev och innehåll som skickas ut till alla, så det går utmärkt att dela på ett brev på flera personer.