Bunsy skriver brev

För dig som saknar riktiga brev i postlådan! Varje månad skriver vår vän Bunsy ett nytt brev fyllt av iakttagelser och berättelser ur livet, såsom det kan te sig för en liten virkad kanin.

Bunsy skriver brev passar dig som är vuxen men har barnasinnet kvar lika väl som dig som är ung men har en liten tant eller farbror inom dig. Det är något för dig som tycker om att få trevliga brev i postlådan precis som förr, för dig som vill ha en trogen brevvän men inte riktigt orkar skriva själv, och det är förstås en alldeles utmärkt present till någon du tycker kan behöva bli uppiggad med brev en gång i månaden!

Bunsy bryr sig mycket om världen omkring henne, hon vill alla väl, kommer emellanåt med små goda råd eller ”huskaninstips” och hittar gärna på roliga upptåg, allt på sitt sätt.

Med varje brev får du dessutom ett nytt vykort, eller en samlarbild om man så vill, med motiv från Bunsys värld, och ibland stoppar Bunsy ner ytterligare någon liten överraskning i breven.

Väljer du en helårsprenumeration för 2022 får du just nu även introbrevet utan extra kostnad. Till alla andra brevbeställningar kan förstås alltid introbrevet köpas till. Anledningen till att det inte alltid ingår som det första av månadsbreven är att man ska kunna hoppa på och av Bunsys resa lite som man vill utan att få samma introbrev flera gånger eller behöva missa hennes inledande brev där ni ”återknyter kontakten” med varandra.

Här kan du läsa mer om Bunsy och hennes värld.